Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Δούλεμα που τρώνε οι συμπατριώτες μας στην Ελλάδα.


Από την τοπική εφημερίδα «Ρωμαίϊκος Τύπος» του Κ. Κλανιά.

Να που μερικές φορές μπορείς να διαβάσεις αξιόλογα άρθρα στις τοπικές μας φυλλάδες.

   Ξεσπάθωσε ο Υπουργός Υγείας αξιότιμος κ. Ανδρέας Λοβέρδος κατά των δημοσίων υπαλλήλων και τι δεν τους έσυρε. Ότι είναι ένα εκατομμύριο τεμπέληδες που βασανίζουν δέκα εκατομμύρια Έλληνες. Ότι είναι άχρηστοι και αντιπαραγωγικοί και τόσα άλλα. Βέβαια ξέχασε ότι το κόμμα του τους διόρισε για ψηφοθηρία, δεν αυτοδιορίστηκαν μόνοι τους, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας σ’ αυτό το σχόλιο.
   Είναι ότι αφού τα είπε όλα και έβγαλε το άχτι του για να ικανοποιήσει το φουκαρά δημόσιο υπάλληλο, πήγε στο σπίτι του, στη γυναικούλα του, την κ. Πηνελόπη Παπαϊωάνου.
   Κατά σύμπτωση βεβαίως η σύζυγός του είναι μια από το εκατομμύριο και διορίστηκε αιφνιδίως και πλήρως δημοκρατικά, στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση. Και με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, παρακαλώ, για να μη μπορεί κανείς να την κουνήσει (ΦΕΚ 1782, Τεύχος Β, 12 Νοε. 2010). Ήτοι εν μέσω κρίσης και με απόφαση (παραμύθια) της Κυβερνήσεως να προσλαμβάνει μόνο ένα δημόσιο υπάλληλο για κάθε πέντε που φεύγουν.
   Δεν πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο για το ψιλό γαζί που δουλεύει τους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα; Είδατε τι γερές σοσια-ληστικές, ηθικές αρχές έχουν; Από τη μια να διώχνουν 50,000 από το δημόσιο και από την άλλη να ανακαλύπτουν κενές θέσεις για τις γυναικούλες τους. (Πάει κανείς στοίχημα ότι και ο ¨Μαζί τα φάγαμε¨κ. Πάγκαλος, που έλεγε τους δημοσίους υπαλλήλους κοπρίτες, έχει διορίσει την κόρη του στο δημόσιο;).
                                                                        Χ.Μ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου