Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Λαθρομετανάστες.


ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ» του ΚΛΑΝΙΑ. 3 Απρίλη 2010.
ΘΕΜΑ¨¨ «Λαθρομετανάστες»

Κύριε Διευθυντά του «Ελληνικού Τύπου» εγράφει από τον συνεργάτη σας Αθανάσιο Παρλάνη, «απάντηση» στο κείμενο που έγραψα στην προ τριών εβδομάδων έκδοση. Δεν είχα ουδεμία πρόθεση νε έλθω σε «ρίξη» με οποιονδήποτε της Σταλινικής παρατάξεως, αλλά.... «λαγός την πτέρη έσσειε, κακό της κεφαλής του»! Αυτά που έγραψα εγώ ότι είπε η ισόβια Γενική Γραμματεύς του ΚΚΕ, ήταν πολύ πιό ήπια απ' ό,τι πραγματικά είπε και αντιγράφω από το κείμενό του συνεργάτη σας «...οι οποίοι δεν ξέρουν ελληνικά -ούτε το ψυγείο δεν ξέρουν πως λέγεται ελληνικά- γιατί όταν έφυγαν από την Ελλάδα δεν υπήρχαν ψυγεία και σου λένε πέντε ελληνικές λέξεις και το ψυγείο αμερικάνικα.
Δεν τους κατηγορώ τους ανθρώπους καθόλου, όταν πας και ζήσεις 50 χρόνια σε μια χώρα, πρέπει να ενσωματωθείς στη χώρα στην οποία δουλεύεις. Και αυτοί έχουν περισσότερα δικαιώματα απ' αυτούς που αποφάσισαν να ζήσουν στην Ελλάδα μόνιμα....κτλ». Ε! πραγματικά είναι αδιανόητο! Αυτή είναι η κεφαλή του ΚΚΕ, δεν είναι οιονδήποτε απλό μέλος του κόμματος. Πρόσεξτε παρακαλώ πολύ, τι ήθος πνεύματος! τι πολιτική θέση! τι διανόηση και πνευματώδη αφοπλιστική τοποθέτηση στο θέμα της... «ιθαγένειας» η Γραμματεύς! Εδώ είναι που κανονικά εμείς οι ομογενείς, πρέπει να  κατεβούμε στο επίπεδό της και να της απαντήσουμε «άντε κυρία μου, που θα μας περιγελάσεις ότι δεν ξέρουμε πως λέγεται το ψυγείο στα «αμερικάνικα»! Μάλλον σε αμερικανάκια απευθύνεσαι!» Και το αφελές είναι ότι λέει και το «Δεν τους κατηγορώ τους ανθρώπους καθόλου...» σκέψου δηλαδή και να μας κατηγορούσε η Αλέκα! Και παρακάτω η τρισάθλια γράφει και το άωτον «Και αυτοί έχουν περισσότερα δικαιώματα απ' αυτούς που αποφάσισαν να ζήσουν στην Ελλάδα μόνιμα....κτλ» Αυτοί είμαστε εμείς, που είπαμε, δεν ξέρουμε πως λέγεται το ψυγείο στα Ελληνικά και «αυτοί που αποφάσισαν να ζήσουν στην Ελλάδα μόνιμα...» είναι ΟΛΟΙ οι ΠΑΡΑΝΟΜΑ εισελθόντες στο Ελλαδικό έδαφος και στην ηπιώτερη περίπτωση πήραν μια θέση εργασίας ενός Έλληνος ιθαγενούς! Είναι όπως καταλαβαίνετε κύριε διευθυντά σκούρα τα πράγματα!
Με άλλο θέμα ήθελα να ασχοληθώ, αλλά μιάς και τόφερε το θέμα περί ιθαγένειας, θα προσπαθήσω να γράψω λίγα, γιατί το θέμα και νευραλγικό είναι και σοβαρότατο, οπότε δεν καλύπτεται δεόντως με ένα κείμενο σε εφημερίδα.
Αγαπητέ συνομιλητή Αθανάσιε Παρλάνη και συ και το κόμμα που αντιπροσωπεύεις, καθώς και όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα της γενέτηράς μας, ΠΑ.ΣΟ.Κ, Ν.Δ., ΛΑ.Ο.Σ., Συνασπισμός, εφόσων είναι όλα εθνομηδενιστικά έχουν θέσεις για το λεγόμενο μεταναστευτικό, λίγο πολύ ίδιες. Ξεχνούν -ή μήπως γνωρίζουν πολύ καλά;- ότι δεν υπάρχουν μετανάστες, είτε τους βαφτίσουν «οικονομικούς» είτε «πρόσφυγες» ή όπως αλλοιώς θέλουν, παρά υπάρχουν ΜΟΝΟ ΛΑ-ΘΡΟ-ΜΕ-ΤΑ-ΝΑ-ΣΤΕΣ. Ξαναδιάβασέ το αργά και με έμφαση παρακαλώ. Κανείς, προσοχή, κανείς απ' αυτούς που έχουν έλθει στην Ελλάδα δεν έχει εισέλθει νόμιμα, εκτός ίσως από ορισμένους τεχνοκράτες, ή εργαζόμενους σε εταιρείες ξένες! Τέρμα οι ευγένειες και τα «politically correct», λέμε τα πράγματα όπως είναι με το όνομά τους. Όλοι ανεξαιρέτως εισήλθαν παράνομα! Και θα σου υπενθυμίσω το πως εμείς οι ομογενείς ήλθαμε στην χώρα αυτή, αλλά και στις περισσότερες χώρες που υπάρχει Ελληνισμός, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (από τα καράβια, σαν τουρίστας και παρέμεινε εδώ με γάμο, ή εκμεταλλευόμενος κάποιον νόμο μεταναστευτικό κ.α.), αφού κάναμε αίτηση στην Προξενική αρχή ή Πρεσβεία, με καθαρό ποινικό μητρώο. Πλέον εάν γίναμε δεκτοί εφόσον πληρούσαμε τα στοιχεία και τις ανάγκες της χώρας- μας καλέσανε για συνέντευξη και εάν ήταν ικανοποιημένοι από την γνωριμία, τότε μας δίναν το χαρτί να περάσουμε από ιατρικές εξετάσεις και συγκεκριμένα, αίματος, ούρων, αλλά και (ναι, ναι το θυμάστε σίγουρα) κοπράνων! Μόνον εάν είμασταν υγιείς, μας δίναν πλέον το πορτοκαλί φως. Και δεν λέω πράσινο, γιατί επιστρέφαμε στα σπίτια μας και μετά από έξι, οκτώ ή και δέκα μήνες μας ειδοποιούσαν ότι είχαμε πλέον το πράσινο φως. Ουέ κι αλλοίμονο όμως, έτσι και παρανομούσαμε σε ο,τιδήποτε στην χώρα προορισμού μας τα πρώτα πέντε χρόνια, πριν πάρουμε την υπηκοότητα. Η απέλαση ήταν σίγουρη, ή το λιγότερο άρνηση παροχής υπηκοότητος. Σε πλήρη αντίθεση με το τι γίνεται με μια αρκετά μεγάλη μερίδα ΛΑΘΡΟμεταναστών στην Ελλάδα.
Στην περίπτωση που εισερχόμασταν παράνομα στην χώρα π.χ. Καναδάς- και μας τσακώνατε, βουρ από κει που ήλθαμε. Κανένας δεν τολμούσε να αποκαλέσει τον Καναδά «ρατσιστική χώρα» γιατί απέλασε παράνομο εισελθόντα και πάλι σε τέλεια αντίθεση με το τι ακούγεται εντός των Ελλαδικών συνόρων, κυρίως από ψευτοκουλτουριάριδες και προοδευτικούς της δεκάρας.
Γνωρίζουν όλα τα κόμματα της Ελλάδος τι σημαίνει «ιθαγένεια»; Εάν όχι, είναι απαράδεκτοι. Εάν ναι, τότε είναι δόλιοι και εθνομηδενιστές! Σκοπίμως η κυβέρνηση -αλλά συλλίβδην και όλα τα κόμματα- δεν αποκαλεί «απονομή υπηκοότητας» αλλά «απονομή της ελληνικής ιθαγένειας». Και αυτό προκαλεί σε κάθε εγγράμματο άνθρωπο εύλογους συνειρμούς, καθώς είναι αδύνατον να φαντασθούμε ότι οι κυβερνητικοί παράγοντες δεν γνωρίζουν ότι ο όρος «ιθαγένεια» στην γλώσσα των Ελλήνων αποτελεί σύνθεση των λέξεων «ιθύς», δηλαδή ευθύς/αληθής και «γένος», συνεπώς παραπέμπει ευθέως στην καταγωγή και σημαίνει τον αυτόχθονα, τον γηγενή, τον επιχώριο. Εάν εγώ γεννιώμουν στην Κίνα, σημαίνει ότι θα ήμουν Κινέζος; Ίσως να ήμουν υπήκοος, εφόσων φυσικά η είσοδός των γονέων μου ήταν νόμιμη!
Και στο κάτω κάτω της γραφής, την στιγμή που ένα βρέφος ΛΑΘΡΟμεταναστών γεννήθηκε στην Ελλάδα, το λιγότερο που πρέπει να έχουν αυτοί οι γονείς αλλά και το ίδιο το παιδί αργότερα, είναι η απεριόριστη ευγνωμοσύνη απέναντι στο Ελλαδικό κράτος, που παρήσχε όλες τις ανθρωπιστικές υπηρεσίες (ως όφειλε σαν κράτος πολιτισμένο), για να ξεγεννήσει η ΛΑΘΡΟμετανάστρια. Εάν με θεωρεί σκληρό ο οποιοσδήποτε, μάλλον δεν γνωρίζει τι σημαίνει «ζωτικός χόρος» ενός Έθνους. Υπάρχουν δισεκατομύρια εξαθλιωμένων στον κόσμο ολόκληρο. Σημαίνει αυτό όμως ότι όσοι εισέρχονται παράνομα σε μια χώρα, πρέπει να αποκτούν και υπηκοότητα ή όσοι γεννιώνται στην Ελλάδα και....ιθαγένεια; Με άλλα λόγια, μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά.... μη νοιάζεστε θα τα πληρώσουν ΠΑ.ΣΟ.Κ.Ν.Δ.Κ.Κ.Ε.ΛΑ.Ο.Σ.ΣΥΝ!!!
Το κακό είναι ότι ορισμένοι «Ορθόδοξοι» υπερπατριώτες όπως ο Καρατζαφέρης και οι συν αυτώ, αποπροσανατολίζουν τον κόσμο (οι περισότεροι Έλληνες είναι παραπληροφοριμένοι) και φτάνουν στο σημείο να ζητούν δημοψήφισμα για το (εγώ θα επιμένω στον επιθετικό προσδιορισμό) ΛΑΘΡΟμεταναστευτικό! Δηλαδή με άλλα λόγια προσπαθούν να μετατρέψουν ένα συνταγματικά κατωχυρομένο δικαίωμα των Ελλήνων ιθαγενών/γηγενών σε πολιτικό ζήτημα. Προδότες της δημοκρατίας –έστω αυτής της κοινοβουλευτικής- και του Έθνους είναι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να μετατρέψουν αυτό το άκαμπτο έννομο συμφέρον σε εύκαμπτο πολιτικό συμφέρον. Το ΚΚΕ Αθανάσιε δεν ψήφισε ενάντια στην θέση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την «νομιμοποίηση» των ΛΑΘΡΟμεταναστών, το ΚΚΕ απλώς δεν ψήφισε και δήλωσε...παρόν!
Ας δούμε όμως γιατί η προβοκατορική πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. είναι μιά μπαρούφα ολκής. Απλά πράγματα! Όταν έρχεται κάποιος παράνομος καταληψίας της περιουσίας σου, φωνάζεις την αστυνομία να εφαρμόσει τον νόμο και δεν καλείς τους γείτονες να ψηφίσουν για το τι πρέπει να γίνει. Δεν σε ενδιαφέρει η άποψη των γειτόνων, όταν υπάρχει η "άποψη" του νόμου. Δεν σε ενδιαφέρει αν έχουν κοινή ιδιότητα με εσένα και αν θεωρητικά θίγονται και οι ίδιοι από ανάλογες πράξεις. Δεν έχεις κανέναν λόγο να ρισκάρεις το υποκειμενικό, όταν σε συμφέρει το αντικειμενικό. Δεν έχεις κανέναν λόγο να ενεργοποιήσεις τα συμφέροντα των εχθρών σου, οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν το πρόβλημά σου, για να επεκτείνουν τα δικά τους συμφέροντα. Σε κάθε περίπτωση εκμεταλλεύεσαι την έννοια του πολιτισμού και οι πολιτισμοί λειτουργούν με βάση τους νόμους.
Τι λέει σ' αυτήν την περίπτωση ο νόμος; Ότι δεν μπορεί --σε κανένα επίπεδο ιδιοκτησίας-- να νομιμοποιηθεί ο οποιοσδήποτε παράνομος εισβολέας απέναντι στον νόμιμο ιδιοκτήτη. Παράνομοι λοιπόν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες και νόμιμοι ιδιοκτήτες οι γιγενείς Έλληνες, αλλά και ακόμη αυτοί που ζουν στην Εσπερία και όχι μόνο- και ας μην γνωρίζουν πως λέγεται η... φρίζα στην Ελληνική! Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε ΛΑΘΡΟμετανάστης και για τον οποιονδήποτε λόγο ν' αποκτήσει τα ίδια δικαιώματα με τους γηγενείς. Όταν η έννοια της "Ιθαγένειας" είναι αυτή η οποία προσδιορίζει την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, ευνόητο είναι ότι αυτή η ιδιότητα δεν παρέχεται σε κανέναν εισβολέα. Αυτό λέει ο συνταγματικός νόμος και αυτός είναι άκαμπτος. Όπως λοιπόν καμμία κυβέρνηση δεν μπορεί να προσθέσει αυθαίρετα νέους μετόχους στους παλαιούς "ιθαγενείς" μετόχους π.χ. της Δ.Ε.Η. του Ο.Τ.Ε. κ.λπ., έτσι δεν μπορεί να παράσχει την Ελληνική Ιθαγένεια στους ΛΑΘΡΟμετανάστες. Μπορεί, για λόγους ανθρωπιστικούς σε ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ περιπτώσεις, να τους δώσει "πράσινη" κάρτα, αλλά όχι Ιθαγένεια και ό,τι αυτό συνεπάγεται από πλευράς δικαιωμάτων.
Όλο το μυστικό είναι ν' αποδείξει κάποιος το αυτονόητο. Να αποδείξει ότι η έννοια του "πολίτη", εκτός από το πολιτισμικό, Εθνικό ή άλλο περιεχόμενο, εμπεριέχει μέσα της και το οικονομικό συμφέρον. Να αποδείξει ότι η έννοια της "Ιθαγένειας" έχει και οικονομικό περιεχόμενο. Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά. Με βάση το Σύνταγμα ο Ελληνικός λαός είναι κυρίαρχος. Κυρίαρχος σημαίνει και ιδιοκτήτης. Ο κάθε Έλληνας πολίτης πάνω απ' όλα είναι συνιδιοκτήτης με όλους τους ομοίους του σ' αυτήν τη χώρα. Είναι συνιδιοκτήτης σε όλα τα επίπεδα της ιδιοκτησίας της. Κάθε Έλληνας πολίτης, από τη στιγμή που γεννιέται, έχει υπό την ιδιοκτησία του ένα πολύ συγκεκριμένο ποσοστό αυτής της χώρας.
Αν είναι στην Ελλάδα, για παράδειγμα, δέκα εκατομμύρια Έλληνες, ο κάθε Έλληνας έχει το 1/10.000.000 της ιδιοκτησίας αυτής της χώρας. Ακόμα κι αν δεν έχει καθόλου ιδιωτική περιουσία, είναι ιδιοκτήτης, εφόσον έχει υπό την κατοχή του αυτό το μερίδιο από τη συνολική συλλογική περιουσία των Ελλήνων. Μια περιουσία, η οποία είναι υπαρκτή και όχι θεωρητική, εφόσον περιλαμβάνει το σύνολο του δημοσίου κεφαλαίου και όλα τα "ψιλά" δικαιώματα πάνω στο σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας σ' αυτήν τη χώρα. Δεν μπορεί καμμία κυβέρνηση να "χαρίζει" αυτό το δικαίωμα σε κανέναν που δεν πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις. Δεν μπορεί καμμία κυβέρνηση να μειώνει αυτό το μερίδιο της ιδιοκτησίας για κανέναν λόγο. Αν σε έναν λαό δέκα εκατομμυρίων προσθέσεις δυόμισι εκατομμύρια νέων "ιθαγενών", στην πραγματικότητα μειώνεις αυθαίρετα την περιουσία των προηγούμενων κατά 25% και αυτό είναι παντελώς παράνομο. Δεν είναι πολιτικό ζήτημα. Είναι παρανομία σε βαθμό πραξικοπήματος!!!
Γι' αυτόν τον λόγο μιλώ για οικονομικό "περιεχόμενο". Οι Έλληνες έχουν πληρώσει αυτήν την ιδιότητα όπως πληρώνουν όλοι οι νόμιμοι μέτοχοι όλων των νόμιμων ιδιοκτησιών, σε όλες τις χώρες του κόσμου. Φαντάσου Αθανάσιε να μπαίνανε στον Καναδά δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ΛΑΘΡΟμετανάστες και μάλιστα να είχαν την ιδιότητα ας πούμε του Ηλεκτρολόγου ή του Μηχανικού Ηλεκτρολόγου και να απαιτούσαν αμετάκλητα να γίνουν Καναδοί....Ιθαγενείς, έτσι επειδή.... αγαπούν τον Καναδά και... αποφάσισαν να ζήσουν εδώ και φυσικά να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους νόμιμους ιδιοκτήτες της χώρας αυτής. Να δούμε εάν καταπατούσαν κεκτημένα δικαιώματα συνδικαλιστών του κλάδου αυτού!  Οι Έλληνες γηγενείς/ιθαγενείς έχουν πληρώσει αυτήν την ιδιότητα όπως την έχουν πληρώσει όλοι οι λαοί ο καθείς στην χώρα του, προκειμένου να διατηρήσουν την ελευθερία της πατρίδας τους. Κάποιοι Έλληνες έζησαν σε συνθήκες πλήρης ανέχειας, επειδή η "πληρωμή" της ιθαγένειάς τους απαιτούσε την ορφάνια του πολέμου. Κάποιοι Έλληνες έζησαν ως ανάπηροι εξαιτίας αυτής της "πληρωμής". Κάποιοι Έλληνες φορολογήθηκαν σκληρά, για ν' αποκτήσει η ιδιοκτησία αυτή τα χαρακτηριστικά εκείνα, που την κάνουν ακόμα πιο χρήσιμη για τους ιδιοκτήτες της. Τι σχέση έχει αυτός ο νόμιμος ιδιοκτήτης με τον ΛΑΘΡΟμετανάστη, ο οποίος πλήρωσε σε κάποιον Τούρκο λαθρέμπορο κάποιες λίγες χιλιάδες ευρώ, για να τον φέρει έξω από την "πόρτα" του; Αν κάποιος πληρώσει το ταξί μέχρι τον ΟΤΕ, μπορεί να εισέλθει μέσα σ' αυτόν ως μέτοχος; Και στο κάτω κάτω της γραφής που στην ευχή βρήκε αυτές τις 2, 3 ή και 5.000 Ευρώ για κάθε κεφάλι το δικό του ή μελών της οικογένειάς του, την στιγμή που σ' αυτές τις χώρες όπως Ινδία, Σρι Λάνκα, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Σομαλία, Αιθιοπία και όμοιες, το κατά κεφαλήν ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά λίγες εκατοντάδες Δολλάρια;;;!!! Μήπως λοιπόν αποτελούν τους κομπάρσους σ’ ένα προσχεδιασμένο εθνοκαταστροφικό θέατρο;
Το κακό είναι ότι όλοι αυτοί οι πονηροί παρασέρνουν στην ηλιθιότητα και όλους τους φουκαράδες λαθρομετανάστες, των οποίων η πρόθεση δεν νομίζω ότι είναι να αδικήσουν τους Έλληνες. Ορισμένοι, ίσως οι περισσότεροι, για να επιβιώσουν ήρθαν στην Ελλάδα και όχι για να κλέψουν τους Έλληνες. Όμως, το θέμα είναι ότι παρασύρονται στη λογική των ιμπεριαλιστών και των προδοτών. Ακόμα και τα επιχειρήματά τους στερούνται πάσης λογικής. Τους αρέσει η Ελλάδα, την αγαπάνε και θέλουν να ζήσουν μέσα σ' αυτήν ως Έλληνες και άρα ως ιδιοκτήτες της. Και σε μένα αρέσουν οι Βερσαλλίες, τις αγαπάω και θέλω να ζήσω σ' αυτές, αλλά ...δυστυχώς δεν συμφωνούν οι Γάλλοι και η Χαϊδελβέργη μ' αρέσει αλλά διαφωνούν οι Γερμανοί μ' αυτή μου την απαίτηση. Θέλουν τα παιδιά τους να γίνονται αυτόματα Έλληνες, επειδή γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Αν δηλαδή την επόμενη χρονιά ξαναΛΑΘΡΟμεταναστεύσουν και πάνε στην Ιταλία γεννοβολώντας, θα έχουμε μια καθημερινότητα με βάση για το γνωστό ανέκδοτο; Ένας Πακιστανός, ένας «Έλληνας» και ένας «Ιταλός» κάθισαν να φάνε...
Η ψήφος του πολίτη στην πραγματικότητα δεν αποτελεί μια απλή δημοκρατική "κατάκτηση". Είναι η ψήφος του μετόχου ιδιοκτήτη του Ελλαδικού κράτους. Η νόμιμη ψήφος ενός νόμιμου ιδιοκτήτη. Είναι η ίδια η ουσία του "κράτους" του Δήμου και άρα της Δημοκρατίας, έστω αυτής της αστικής. Αυτό περιγράφει η έννοια της "Ιθαγένειας" και αυτή δεν δίνεται ποτέ και σε κανέναν, που δεν έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Εξαιρέσεις γίνονται μόνον όταν αυξάνεται η αξία της ιδιοκτησίας και όχι όταν αυτή μειώνεται. Οι κυβερνήσεις, δηλαδή, μπορούν να δίνουν κατ' εξαίρεση την Ιθαγένεια μόνον σε περιπτώσεις που αυξάνεται η αξία της συλλογικής περιουσίας. Η αξία της περιουσίας του Δήμου. Όπως είχε γίνει με την περίπτωση του διάσημου καρδιοχειρουργού Κρίστιαν Μπάρναρντ, του οποίου το αίτημα για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας ικανοποιήθηκε, γιατί απλούστατα "διαφήμιζε" την Ελλάδα και άρα αύξανε το συλλογικό κεφάλαιο των Ελλήνων.
Άρα …δεν χρειάζεται καθόλου δημοψήφισμα. Μερικές υπογραφές πολιτών χρειάζονται, για να κατατεθεί μια απλή μήνυση κατά της κυβέρνησης. Μήνυση εναντίον μιας κυβέρνησης, η οποία αυθαίρετα θέλει να τους μειώσει την περιουσία κατά 25%. Το ίδιο κι απαράλαχτο ίσχυε και επί πενταετίας της Ν.Δ., μη νομίζεται ότι γίνονται μόνο τώρα επί ΠΑ.ΣΟ.Κ.! Η συνταγματικότητα του νόμου πρέπει να κριθεί. Αν αυτός ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, όλα τελειώνουν. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε από Γ. Παπανδρέου, Γ. Καρατζαφέρη και ούτε να ελπίζουμε σε «σωτήρες» Σαμαράδες, «προοδευτικές, αντιρατσίστριες» Παπαρήγες, ή μοντέρνους Αλαβάνους-Τσίμπρες. Έτσι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ ένας τέτοιος νόμος και άρα δεν θα χρειάζεται να περιμένουμε να ακυρωθεί. Κανένας νόμος και ποτέ δεν θα μπορεί να παρέχει την ελληνική ιθαγένεια με μαζικές διαδικασίες. Μέτοχοι του Ελληνικού κράτους από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Καστοριά μέχρι τη Ρόδο θα είναι ΜΟΝΟΝ τα παιδιά των Ελλήνων. Οι ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ αυτών που έχυσαν το αίμα και τον ιδρώτα τους, για να μπορούμε να ονομάζουμε Ελληνική γη αυτήν τη μικρή γωνιά του Πλανήτη.
Οι "μάσκες" σύντομα θα πέσουν και ένας από αυτούς που φορούν "μάσκα" είναι σίγουρα και ο Καρατζαφέρης. Το ΛΑ.Ο.Σ θα αποδειχθεί σύντομα ότι είναι ένα απλό "εργαλείο" των εθνομηδενιστών. Ένα "εργαλείο", το οποίο χρηματοδοτείται από το σύστημα και λειτουργεί όπως και το ΚΚΕ. Αν γνωρίζει κάποιος τον προβοκατόρικο ρόλο του ΚΚΕ στην Ελλαδική κοινωνία, μπορεί να καταλάβει απόλυτα και τον αντίστοιχο ρόλο του ΛΑ.Ο.Σ. Τι κάνει το ΚΚΕ; Ακυρώνει όλη την αριστερή φιλεργατική αντίληψη του Ελληνικού λαού. Παίρνει τα δίκαια αιτήματα της εργατικής τάξης και τα κάνει «πατσαβούρες». Στερεί τον δίκαιο λόγο από τους εργαζόμενους μόνο και μόνο επειδή αναλαμβάνει να τον εκφράσει το ίδιο. Αυθαίρετα …και χωρίς να του έχει δώσει το δικαίωμα --μέσω της ψήφου του-- κανένας δημοκράτης εργαζόμενος.
Από τη στιγμή που η σταλινική Αλέκα αναλαμβάνει να εκφράσει την αριστερή δημοκρατική αντίληψη περί εργασιακών σχέσεων, ευνόητο είναι ότι την «ακυρώνει» στο σύνολό της. Με τη βοήθεια της Αλέκας τα αφεντικά έκαναν πάντα ό,τι ήθελαν στην Ελλάδα. Το ανάλογο κάνει και ο "μποντιμπιλντεράς". Με τη βοήθεια του Καρατζαφέρη τα αφεντικά κάνουν ό,τι θέλουν εναντίον της Ελλάδας. Από τη στιγμή που ένας βασιλόφρων -και άρα φασίστας, με την ένοια που δίδεται τα τελευταία χρόνια στην λέξη «φασίστας»- αναλαμβάνει να εκφράσει τη δεξιά δημοκρατική αντίληψη περί πατριωτισμού, ευνόητο είναι ότι την «ακυρώνει» στο σύνολό της. Αυτό είναι το «παιχνίδι» της εξουσίας και των ιμπεριαλιστών. Πληρώνουν «εργαλεία» προβοκατόρων και ελέγχουν τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού. Ο εργατικός κόσμος στην Ελλάδα «καπελώνεται» από το ΚΚΕ και ο πατριωτικός κόσμος «καπελώνεται» από το προδοτικό ΛΑΟΣ. Αγράμματοι κρατικοδίαιτοι οσφυοκάμπτες «φωστήρες» βγαίνουν πρώτοι στους δρόμους της «διεκδίκησης», απλά και μόνον για να μην βγει κανένας άλλος. Ο καθένας στη δική του εξειδίκευση και υπό τις εντολές του ίδιου «αφεντικού»!
Επιφυλλάσωμαι.
Δημήτριος Γκεκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου